Wat Te Doen Als Je Ex Je Terug Wil? Ontdek Het Hier!

Wat Te Doen Als Je Ex Je Terug WilHet is begrijpelijk om enthousiast te zijn als je ex je terug wil. Maar het is geen goed idee om gelijk in zijn of haar armen te springen bij de eerste ontmoeting.
Wellicht is je ex weer begonnen met je te flirten en laat deze weer meer interesse in je zien. Dat is een duidelijk teken dat je ex je terug wil.

Maar ook al wil je dit zelf heel graag, het is beter om dit rustig aan te doen. In plaats van in je ex’ armen te springen moet je de indruk geven dat je moeilijk te krijgen bent. Als je namelijk zelf teveel interesse toont, loop je de kans dat je ex zich terugtrekt, een gevaar dat altijd op de loer ligt.

Als je ex je terug wil omdat deze je mist

Een andere bekende reden waarom je ex je terug zou willen hebben, is simpelweg omdat hij of zij je mist, en omdat deze weer terug wil wat jullie ooit hadden. Dit is des te meer waar als jullie een lange relatie achter de rug hebben. Jullie hebben mooie en slechte momenten met elkaar beleefd, maar het belangrijkste is dat jullie een deel van elkaars leven met elkaar gedeeld hebben.

Door de verbinding die jullie ooit hadden, slaan je emoties op hollen, omdat deze verbinding plotseling lijkt te missen. Natuurlijk lost dit wel niet de oorzaken op die ertoe geleid hebben dat jullie uit mekaar gegaan zijn.

Als je ex je terug wil om de aandacht

Het kan ook voorkomen dat als je ex je terug wil, dit vanwege de aandacht is die je hem schenkt. Sommige mensen snakken naar aandacht, ongeacht van wie het komt. Dit is uiteraard een van de ergste redenen om iemand terug te willen. Daarom moet je er goed op letten dat je ex niet alleen maar met je speelt. Je kunt dit bijvoorbeeld herkennen als je ex alleen over zichzelf wilt praten en geen interesse in jou toont. En als hij niet aardig tegen je is en zich niet wil vastleggen. Als hij of zij echt om je geeft zal je ex ook oprechte interesse in je hebben.

Dit zijn een aantal redenen om het rustig aan te doen als je ex je terug wil. Als je ex oprecht is, dan zal dit niet uitmaken en zal hij of zij wachten zolang het nodig is; omdat je ex echt om je geeft en echt weer bij je wilt zijn.

Als je merkt dat je ex weer bij je wil zijn, moet je niet gelijk weer de relatie inspringen, gekwetst worden, weer uit mekaar gaan en dan weer op hetzelfde punt terecht komen als nu. Neem de tijd om erachter te komen waar jullie aan moeten werken.

Wil jij meer leren over hoe je kunt herkennen dat je ex je terug wil en wil je weten hoe je hiermee om moet gaan? Of wil je zelf je ex terug en heb je een plan van aanpak nodig? Bezoek dan even vrijblijvend het blog van Michelle vd Berghe.

Michelle wordt over het algemeen gezien als Nederlands topcoach op het gebied van het oplossen van relatieproblemen etc… Ons advies: laat je begeleiden door haar!

==> KLIK HIER OM NAAR HET BLOG VAN MICHELLE VD BERGHE TE GAAN ! <==

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *