Terug Samen Met Je Ex? Ontdek Hier Hoe

Terug Samen Met Je ExEen relatie kan uitgaan door allerlei verschillende dingen. Denk aan vele ruzies, uit elkaar groeien of je niet meer aangetrokken voelen tot elkaar. Uiteraard zijn er nog veel meer redenen te bedenken dan deze drie. De reden maakt eigenlijk niet zoveel uit als je denkt aan het verdriet wat volgt.

Het gaat nog altijd om het verder leven zonder je partner, en dat doet pijn. Je voelt je alleen en misschien zelfs een beetje bang. Het is eng om verder te leven zonder degene waar je zo gewend aan was. Dan moet je ook nog denken aan de dingen die je nu helemaal alleen moet doen. Niet echt een goed vooruitzicht hé? Gelukkig is het heel goed mogelijk om weer gelukkig te worden met je ex en om weer samen te komen!

Terug samen met je ex

Het is natuurlijk de bedoeling om je ex weer terug te winnen en daarbij heb je waarschijnlijk wat hulp nodig. Met een aantal tips kan je al een stuk op weg geholpen worden en is het al vele malen makkelijker om je ex terug te winnen. Ga niet zelf beginnen met van alles, want de kans is groot dat het misloopt.

Doe in het begin in ieder geval rustig aan en gun jezelf even de tijd om wat rustiger te worden en om te werken aan het verdriet. Gun jezelf wat meer dan je normaal gesproken zou doen. Neem een dagje vrij van je werk en ga leuke dingen doen. Doe vooral dingen waar jij blij van wordt. Het is erg belangrijk om goed afgeleid te zijn zodat je niet teveel denkt aan je ex en je ook niet teveel verdriet zal hebben. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, zolang jij er maar van geniet en het je afleidt van je ex.

Vervolgens is het de bedoeling om ervoor te zorgen dat je ex jou weer wil, in plaats van dat je heel goed laat zien dat jij perse je ex terug wilt. Je moet je ex dus gaan verleiden, en jij moet bepalen hoe je dit doet. Doe het in ieder geval niet te overdreven, want in dat geval kom je weer wanhopig over bij je ex, en dat is zeker niet aantrekkelijk.

Als je een afspraakje hebt met je ex, pak het dan allemaal niet meteen heel snel aan en doe rustig aan. Je ex loopt heus niet weg en je hebt alle tijd van de wereld. Je ex gaat er niet vandoor met een ander als jij eventjes niets doet. Zorg ervoor dat jullie eerst weer een goede vriendschap opbouwen en dat jullie elkaar kunnen vertrouwen. Vertrouwen is ten slotte het meest belangrijke in een relatie.

Michelle vd Berghe

Als je nog meer tips nodig hebt, kun je deze vinden in het boek van Michelle vd Berghe. Dit boek kun je vinden in de liefdesverdrietacademie en je zal er heel erg veel van leren. Je leert precies wat je moet doen om je ex weer voor jou te winnen.

michellevdberghe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *