Terug Naar Je Ex? 3 Blunders Die Je Moet Voorkomen!

Jij wil niets liever dan weer terug naar je ex, maar voor nu lijkt dat misschien onmogelijk. Je voelt je zo alleen, eenzaam en verdrietig. Je hebt last van liefdesverdriet en helaas is er geen pil die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je dit vervelende gevoel kwijtraakt. Je bent misschien ook wel boos op je ex.

Boos dat het nu voorbij is en dat je ex jou zo alleen achterlaat. Het is wel heel belangrijk om te accepteren dat het nu voorbij is, hoe moeilijk dit ook is. Als je dit hebt geaccepteerd, kan je verder met je leven. Vanaf dan kan je er ook voor kiezen om je ex terug te winnen. En nee, dit is niet onmogelijk!

Terug naar je ex – Do’s and dont’s

Jij wilt terug naar je ex, en deze keuze is geheel aan jou. Je hebt wel een paar tips nodig die ervoor gaan zorgen dat jij en je ex binnenkort weer heel snel gelukkig zullen worden.

Dingen die je moet doen:

1. Volwassen omgaan met de situatie en niet boos worden op je ex omdat je ex het heeft uitgemaakt. Laat zien dat het goed met je gaat en dat je het allemaal aan kan. Dit is natuurlijk vele malen aantrekkelijker dan iemand die heel erg zielig is. Zou jij je aangetrokken voelen tot iemand die heel zielig is? Nee!

2. Je ex met rust laten om jezelf ook wat rust te gunnen. Het is fijn om even niet te denken aan je ex en om leuke dingen te doen. Dit moet je allemaal zelf invullen, want het verschilt per persoon wat leuk is en niet. Laat in ieder geval je ex met rust zodat je ex jou ook kan missen, net als jij je ex op dit moment erg mist.

Dingen die je niet moet doen:

1. Je ex gaan stalken. Spreekt voor zich en niemand vindt het leuk om gestalkt te worden, en daarbij maak jij jezelf ongelukkig. Je trekt op een verkeerde manier de aandacht van je ex.

2. Zielig gaan doen bij je ex of bij je vrienden. Iedereen snapt uiteraard dat het heel erg vervelend is voor je, maar dat betekent niet dat je eindeloos lang mag zeuren over hoe zwaar je het wel niet hebt. Dit wordt op een gegeven moment ook vervelend, dus doe dit vooral niet. De eerste paar dagen mag je heus wel veel huilen, maar op een gegeven moment moet dit ook klaar zijn.

3. Je ex jaloers maken door iets te beginnen met iemand anders. Je ex wordt misschien jaloers, maar je gebruikt hiervoor iemand anders en daarbij kan je ex ook denken dat jij echt verliefd bent op diegene. Geen goed plan en het zal dan ook zeker niet gaan werken bij jouw ex.

Michelle vd Berghe is relatiecoach en kan jou ook verder helpen met het terugwinnen van je ex. Je kunt haar boek bestellen in de liefdesverdrietacademie. Voor je het weet ben jij weer gelukkig met je ex!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *