Terug Met Je Ex? Ontdek Hier Hoe!

Terug Met Je ExTerug met je ex, is dat onmogelijk? Nee! Het is zeker mogelijk om weer een relatie te krijgen met iemand waarmee dat nu helaas uit is. Je moet het alleen wel op de goede manier aanpakken, en dat is waar heel erg veel mensen nou net de mist in gaan. Want wat is precies de goede manier en werkt dat ook wel bij jouw ex? Er zijn een heleboel tips die eigenlijk bij iedereen werken. Jij hebt nu last van liefdesverdriet en daar wil je zo snel mogelijk vanaf, maar je hebt geen idee hoe. De enige optie om hier vanaf te komen, is door je ex weer terug te winnen, dus dat is ook wat jij gaat doen!

Terug met je ex

Je kunt het hele proces eigenlijk al voorbereiden en dit is ook wat je gaat doen. Schrijf precies op in je agenda hoe lang je waarover doet. Uiteraard weet je niet precies hoe lang jij last blijft houden van het verdriet, maar neem ruim de tijd. Te snel is nooit goed, te langzaam is zeker niet erg. Neem bijvoorbeeld eerst drie weken voor jezelf de tijd om leuke dingen te doen en om een beetje van het verdriet af te komen. Schrijf ook voor jezelf op wat je precies gaat doen in die weken, zodat je je geen moment hoeft te vervelen!

Verder moet je iets doen wat veel mensen juist niet doen. Je moet ervoor zorgen dat je ex weer terug wil komen bij jou, in plaats van andersom. Je moet dus aan je ex laten zien wat er zo leuk is aan jou en hoe knap jij wel niet bent. Zorg ervoor dat je ex weer als een blok voor jou valt, en voor je het weet zijn jullie weer bij elkaar!

Als je met je ex afspreekt, doe dan geen gehaaste dingen. Wees gewoon jezelf, want dat is ook wat je ex leuk vindt. Daarbij kan je ook denken aan de kleine dingetjes, zoals het aantrekken van het favoriete kledingstuk van je ex. Het kledingstuk dat je ex zo mooi vond bij jou. Herinneringen zullen meteen worden opgeroepen en voor je het weet praten jullie alweer over de dingen van de periode dat jullie samen waren.

Praat niet over de breuk maar over leuke dingen zoals die ene keer dat jullie zoveel plezier hadden bij een bepaald uitje bijvoorbeeld. Vermijd eerst nog even de moeilijke onderwerpen, om ervoor te zorgen dat het niet meteen gaat eindigen in een ruzie. Het is niet de bedoeling dat je je ex weer kwijtraakt. Ga dus voor de goede aanpak en neem de tijd!

Terug Met Je Ex Door Michelle vd Berghe

Je kunt daarbij ook nog het coaching programma van Michelle vd Berghe bestellen om nog verder op weg te worden geholpen. Je zal hier haarfijn alle tips uitgelegd krijgen en op deze manier is het echt vele malen makkelijker om je ex weer terug te krijgen. Dit is wel te zien aan haar geweldige resultaten van andere mensen die hun ex terug hebben.

michellevdberghe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *