Terug Bij Je Ex? Goed Idee Of Niet?

Terug Bij Je ExTerug komen bij je ex, is dat wel een goed idee? De meeste mensen raden het anderen af, maar waarom is dit eigenlijk? Je kunt zeker weer gelukkig worden met je ex. Jullie waren ooit ook gelukkig, dus waarom kan je dat geluk niet opnieuw beleven? Het is heel logisch dat je dat nu weer wilt. Je ex terug krijgen, is iets wat vele mensen weer willen.

Toch is het vaak onduidelijk hoe het eigenlijk moet, en dat is ook de reden dat veel mensen hulp willen bij het terugwinnen van hun ex. Het is namelijk erg belangrijk om het meteen goed aan te pakken.

Terug bij je ex – 4 gouden tips

Je ziet het alweer helemaal voor je. Jullie twee samen op de bank met een wijntje en een romantische film. Iets wat voor altijd hetzelfde moet blijven, maar helaas is de realiteit nu anders.

Wees niet te verdrietig, want jij kunt iets veranderen aan deze situatie. Jij kunt er namelijk voor zorgen dat jij binnen nu en korte tijd alweer samen bent met je ex!
Met korte tijd wordt natuurlijk niet slechts een weekje bedoeld. Het kost wel tijd om je ex terug te winnen, maar die tijd is het dan ook zeker waard.

Tip 1: Zoek vooral even geen contact met je ex, hoe vervelend en niet logisch dit ook eigenlijk klinkt. Het lijkt onlogisch, maar dat is het zeker niet. Ook in een relatie is het soms even verstandig om afstand te nemen van elkaar. Het zorgt ervoor dat je doorhebt hoe veel je eigenlijk van elkaar houdt. Daarbij mis je elkaar heel erg als je apart bent van elkaar, en ook dat is precies de reden dat jij even geen contact meer moet hebben met je ex. Geef jouw ex de tijd om jou te kunnen missen, en dat zal ook gebeuren. Het is ook voor jouw ex even wennen om weer vrijgezel te zijn.

Tip 2: Werk aan jezelf zodat er iets gaat veranderen in de relatie. Er zijn dingen die je fout hebt gedaan, al ligt natuurlijk niet alle schuld bij jou. Er ging iets niet goed in jullie relatie, en dat moet dus veranderen zodra jullie weer samen komen.

Tip 3: Laat je ex zien dat je het goed vindt dat de relatie is verbroken en maak hiermee je ex nieuwsgierig. Je ex denkt namelijk meteen dat jij bent veranderd op een goede manier, en dat zal de aandacht trekken.

Tip 4: Tijdens een afspraakje met je ex, kun je ervoor kiezen om even te flirten, maar doe dit niet te opvallend en te extreem. Dit kan er namelijk ook voor zorgen dat je heel wanhopig overkomt, en dat is uiteindelijk ook zeker niet wat je wilt!

Een boek dat jou kan helpen bij het terugwinnen van jouw ex

Het boek van Michelle vd Berghe is het boek dat je moet hebben als jij je ex wilt terug winnen. In dit boek leer je namelijk precies hoe je het moet aanpakken.

michellevdberghe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *