Je Ex Terug Willen? Denk Eerst Goed Na…

Voor sommige mensen klinkt het als iets wat echt onmogelijk is. Het terug krijgen van je ex. Gelukkig is dat het niet. Toch vragen veel mensen zich af of het wel zo verstandig is om je ex terug te willen, want het is toch niet uitgemaakt om niets? Daar zit natuurlijk wat in, maar dat betekent niet dat het vreemd is van jou dat jij je ex graag terug wilt.

Je ex speelt een grote rol in jouw leven, en de liefde is heus niet zomaar voorbij. Daarbij mis jij je ex echt ontzettend en kan je je niet voorstellen hoe je moet leven zonder je ex. Je bent er dus zeker van dat je ex de ware is, maar je weet niet hoe je het moet aanpakken. Je wil je ex zo graag terug, maar wat is dan juist verstandig om te doen en wat zijn de dingen die je moet laten?

Je ex terug willen

Het is dus totaal niet erg als jij je ex terug wilt. Heel logisch zelfs, want je bent misschien nog steeds verliefd op je ex, en je houdt in ieder geval nog steeds heel veel van je ex. Je wil niet wennen aan een leven zonder diegene, dus nu ga je je ex weer voor jou winnen!

Het is ten eerste belangrijk om goed na te denken over de breuk en de laatste periode van jullie relatie. Wat zijn de dingen die fout zijn gegaan, waarom ging de relatie uit en wat zou jij zelf kunnen verbeteren? Is het wel realistisch dat de relatie veranderd kan worden? Je kan dit gewoon bedenken, of opschrijven of typen.

Geef op elke vraag antwoord zodat je echt een duidelijk overzicht hebt. Je kunt ook advies vragen aan je vrienden. Zij zien jouw relatie natuurlijk heel anders, en dat is ook belangrijk om mee te nemen.

Dan kun je na een tijdje weer contact opnemen met je ex, maar doe dit niet op een vervelende manier. Met een vervelende manier bedoelen ze dat je niet meteen op de stoep moet staan bij je ex, want dit kan voor je ex vervelend zijn.

Je kunt beter kiezen voor het plegen van een telefoontje of het versturen van een e-mail. Je geeft je ex bij een e-mail genoeg tijd om te antwoorden, waardoor er ook geen druk ligt bij jouw ex. Dat is weer fijn!

Tijdens een afspraakje met je ex, is het de bedoeling dat je eerst weer een goede vriendschap opbouwt in plaats van dat jij je meteen weer op je ex gaat storten. Wees voorzichtig, want je wil je ex niet meteen afschrikken.

Ga samen iets leuks doen en flirt niet extreem veel met je ex, want ook dat kan weer een afknapper zijn.

Je kunt daarbij ook het geweldige boek van Michelle vd Berghe gebruiken, dat te verkrijgen is bij de liefdesverdrietacademie. Er zijn echt al honderden stellen die jou voor gingen en zij zijn allemaal weer heel gelukkig samen met hun ex!

michellevdberghe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *