Je Ex Terug? Lees Dit Dan Zeker!

Je Ex TerugEr zijn enorm veel mensen die last hebben van liefdesverdriet, en die hier zo snel mogelijk vanaf willen. Verdriet heeft nou eenmaal tijd nodig om verwerkt te worden, dus je moet jezelf ook de tijd geven om minder verdriet te krijgen. Huil eens lekker uit en blijf eens een dagje in bed liggen.

Het is allemaal prima, zolang je maar wel weet wanneer je moet stoppen met het verdriet. Dat klinkt misschien vreemd, maar voor andere mensen kan het ook vervelend zijn. Je trekt namelijk wel de aandacht van bijvoorbeeld jouw vrienden met jouw verdriet, en op een gegeven moment is het ook voor deze mensen vervelend om jou steeds zo verdrietig te zien. Ook al ben je verdrietig, onderneem wel dingen en lach!

Je ex terug – je plan van aanpak

Je kan voor jezelf helemaal gaan plannen hoe je het precies gaat aanpakken. Dit is in ieder geval beter dan steeds afwachten wat er precies gaat gebeuren. Je schrijft voor jezelf op hoe lang je je verdrietig mag voelen en wat je hierna allemaal gaat doen. Zorg dat je een schema maakt waar je ex niet in voorkomt, want daar zal je de komende maand in ieder geval nog geen contact mee hebben.

Kies voor een planning die helemaal volstaat zodat je blij wordt van al jouw bezigheden en zodat je ook meteen afgeleid bent van jouw ex. Je geeft je ex bovendien de mogelijkheid om jou te missen, en dat is juist wat je wil. Het zou nog fijner zijn als je ex jou terug wil, in plaats van andersom.

Je hoeft daar niet eens echt iets voor te doen, als je ex jou mist. Als je ex jou zo erg mist, zal je ex ook wel weer contact met jou opnemen. Als je ex dit niet doet, kan jij dit na een maandje weer gaan doen.

Als je contact opneemt met je ex, moet je je ex niet voor het blok zetten door meteen langs te gaan bij je ex. Je kan het beste kiezen voor een SMS, een Whatsapp of een mailtje. Je geeft hierbij je ex namelijk ook de tijd om te kunnen reageren op jou. Je ex heeft nog even tijd om na te denken wat je ex tegen jou gaat zeggen.

Er zijn heel erg veel mensen die rondlopen met liefdesverdriet, en zij hebben, net als jij, maar een doel. Ook zij willen hun ex zo snel mogelijk terugwinnen. Dit is ook zeker mogelijk, maar daarin moet je wel begeleid worden.

Dit kan met het geweldige boek van Michelle vd Berghe. Hierin staan enorm veel tips en dingen die je allemaal kunt uitvoeren zodat jij je ex weer terug kan krijgen. Daarbij leer je ook meteen wat je moet doen om een relatie goed te houden.

Moet je veel doen met je partner of moet je elkaar juist zoveel mogelijk loslaten bijvoorbeeld. Het boek is te bestellen op haar blog. Bestel hem snel zodat ook jij gelukkig zal worden met je ex!

michellevdberghe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *