Ik Wil Mijn Ex Terug – Wat Te Doen?

Ik Wil Mijn Ex TerugOm je ex terug te krijgen, zal er meer werk nodig zijn dan even een telefoontje en een afspraakje. Het terugkrijgen van je ex kost best wat moeite, maar is gelukkig echt niet onmogelijk.

Als jij zeker weet dat je je ex echt terug wilt, dan moet je hier zeker voor de volle 100% voor gaan. Doe dit echter wel met de goede tips. Zelf uitvinden hoe het moet, is af te raden, omdat veel mensen hierbij de mist ingaan. Zorg er in ieder geval eerst voor dat je zeker weet dat je je ex terug wilt.

Ik wil mijn ex terug

De eerste tip is om meteen afstand te nemen van je ex, al hebben jullie misschien sowieso geen contact meer gehad sinds de relatie is verbroken. Zo wel, kap het af. Doe dit niet op een gemene manier, maar zeg bijvoorbeeld dat je tijd nodig hebt voor jezelf. Je ex zal meteen begrijpen waar het dan om gaat.

Je hebt tijd nodig om verdriet te verwerken, en als je nog contact hebt met je ex, zal dat nooit gebeuren. Je doet er dus goed aan om even geen contact meer te hebben, ook al lijkt dat misschien niet zo.

Wees niet te onzeker over jezelf en over het terugwinnen van je ex. Jullie zijn al eens samen geweest, dus je ex vindt jou zeker leuk. Ook nu is dat nog zo, want gevoelens gaan niet binnen een dag weg. Je hebt je ex dus al eens veroverd, dus waarom zou dat je niet opnieuw lukken? Je moet er gewoon de tijd voor nemen.

Je moet het echter niet op een wanhopige manier doen door steeds te zeggen dat je je ex zo graag terug wilt. Het is het beste om er eigenlijk niets over te zeggen, maar om intussen wel je ex te verleiden. Flirten werkt dan het beste, maar ook dit moet niet te opvallend zijn, want dat kan weer een afknapper zijn voor jouw ex.

Tijdens jullie eerste afspraakje moet je in ieder geval nog niets doen. Flirt nog niet, zoen je ex niet en gedraag je op de manier zoals je ook bij jouw vrienden bent. Bij het tweede of derde afspraakje kan je wel gaan flirten, en voor je het weet ben je weer bij jouw ex thuis. Het is beter om afwachtend te zijn, dan om er vol voor te gaan door meteen je ex te zoenen. Flirt met je ex, en je ex zal jou dan zoenen.

Je ex terug dankzij Michelle vd Berghe

michelle vd bergheEr zijn heel veel mensen die liefdesverdriet hebben en die net als jij, hun ex graag weer terug willen. Het is al veel mensen gelukt met het boek van Michelle vd Berghe. Je kunt dus zeggen dat het boek zeer succesvol is.

In dit boek staan allemaal tips waarmee je je ex terug kunt krijgen. Het boek is te bestellen in de liefdesverdrietacademie en werkt voor iedereen. Ook jouw ex zal weer voor jou vallen dankzij de geweldige tips van Michelle vd Berghe.

==> KLIK HIER OM NAAR MICHELLE HAAR BLOG TE GAAN! <==

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *