Hoe Win Je Je Ex Terug? 5 Gouden Tips!

Het is zeker mogelijk om je ex weer voor jou te winnen, maar je moet al wel bedenken of dat ook echt is wat je wilt. Mis jij op dit moment echt specifiek je ex, of moet je er nog gewoon aan wennen dat je even niemand meer om je heen hebt?

Denk van tevoren dus goed na over je ex en wees kritisch, want het is heel belangrijk of jij wel echt gelukkig bent met je ex. Na het nadenken, wordt het tijd om je ex terug te gaan winnen. Dit is mogelijk met een aantal goede tips die jij nu gaat krijgen!

Hoe win je je ex terug?

Je kunt je ex terugwinnen zolang je een aantal goede tips opvolgt.

1. Wees positief en zelfverzekerd over het terugwinnen van je ex en laat je niet neerhalen door een tegenslag. Het gaat jou lukken om je ex weer terug te winnen, zolang je maar je best doet, en jij bent bereid om je best te doen! Het gaat dus helemaal goed komen als je maar de goede tips opvolgt.

2. Zoek afleiding zodat je niet meer hoeft te denken aan je ex en zoek vooral even geen contact. Je kan je verdriet nooit verwerken als je nog contact hebt met iemand die eigenlijk zorgt voor jouw verdriet. Je moet dus jezelf afleiden van je ex, en het maakt eigenlijk niet uit hoe je dit doet. Dit kan door meer te gaan werken, meer te gaan sporten of te kiezen voor een leuke nieuwe cursus. Zolang jij gelukkig bent met wat je doet, is het prima.

3. Ga je ex niet stalken! Dit komt extreem veel voor, en misschien hebben de meeste mensen het niet door dat ze dit eigenlijk doen. Stuur geen berichten via de social media en neem ook even rust van het bekijken van het profiel van jouw ex. Stop het liefst even een tijdje met social media en je telefoon, zodat je echt niets hebt om aan je ex te denken.

4. Geef je huis eens een grote schoonmaakbeurt en leg alles van je ex in een grote doos, zodat je ook deze spullen niet meer tegenkomt in huis. Je voelt je bovendien lekkerder in een mooi opgeruimd en schoon huis.

5. Als je weer gaat afspreken met je ex, pak het dan wel op de goede manier aan. Dit doe je door af te spreken als vrienden en door je ook zo te gedragen. Geef je ex niet per ongeluk een kus omdat je dit zo gewend was. Doe alsof je iets leuks aan het doen bent met een andere vriend of vriendin en praat zo min mogelijk over jullie relatie, tenzij je ex daarover begint.

Er zijn nog veel meer tips beschikbaar…

En deze tips zijn allemaal te vinden in het boek van Michelle vd Berghe, dat ook jij nu meteen kunt bestellen in de liefdesverdrietacademie! Met deze tips is de kans zeer groot dat jij en je ex samen komen.

michellevdberghe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *