Hoe Je Ex Terugkrijgen? Ontdek Het Hier!

Hoe Je Ex TerugkrijgenIs jouw relatie over en wil je weten hoe je jouw ex kan terugkrijgen? Het is natuurlijk ontzettend vervelend wanneer je relatie over is en bij veel mensen stort op dat moment hun wereld in. Niets lijkt meer leuk te zijn en je denkt dat je nooit meer gelukkig kunt worden.

Dat is natuurlijk helemaal niet waar. Het zou best kunnen dat je jouw ex nog terug kunt krijgen op een bepaalde manier.

Maar hoe doe je dit dan? In dit artikel proberen we je zo goed mogelijk te helpen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat succes gegarandeerd is, maar we hebben wel enkele tips voor je op een rijtje gezet, waarmee je kans het grootste maakt dat je jouw ex terug kunt krijgen.

Allereerst vertellen we je een aantal dingen die je vooral niet moet doen als je jouw ex terug wilt winnen en daarna geven we je enkele tips die je juist wel kunt doen.

Hoe je ex terugkrijgen? Wat je vooral niet moet doen!

Er zijn bepaalde dingen die je juist niet moet doen wanneer je jouw ex terug wilt. Gek genoeg lijken dat juist vaak dingen die iedereen geneigd is om te doen. Het eerste wat we je afraden wanneer je jouw ex wilt terugwinnen, is het stalken van je ex. Nadat je een relatie heb gehad, is het ontzettend moeilijk om even geen contact te hebben, maar probeer jezelf daartoe te dwingen.

Geef jezelf en je ex de gelegenheid om alles wat er gebeurt is te verwerken en spreek bijvoorbeeld met jezelf af om tot een bepaalde datum zelf geen contact op te nemen. Je ex stalken is namelijk niet het goede antwoord op de vraag hoe je jou ex kunt terugkrijgen. In vrijwel alle gevallen werkt dit tegenovergesteld en jaag je jouw ex alleen maar verder bij je weg. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Bovendien kun je ook zelf op deze manier rustig nadenken.

Hoe je ex terugkrijgen? Enkele tips!

Vraag je jezelf nog steeds af hoe je dan wel je ex kunt terugkrijgen? Begin eens met op papier zetten wat je ex allemaal zo leuk aan je vond. Waarom is hij of zij gevallen? Wat vond je ex nu juist zo geweldig aan je waardoor hij of zij verliefd op je is geworden. Als je hier achter bent kun je deze eigenschappen vervolgens proberen te benadrukken. Dit kun je overigens ook andersom doen; schrijf je mindere kanten op vanuit het oogpunt van je ex en probeer daaraan te werken.

Let er wel op dat je dit niet te nadrukkelijk aan je ex probeert te laten zien, omdat het anders ontzettend nep overkomt. Laat zien dat je nog steeds attent bent door met een verjaardag of iets dergelijks een berichtje te sturen. Heb je al een antwoord op de vraag hoe je jouw ex kunt terugkrijgen? Bekijk dan zeker het blog van Michelle vd Berghe. Michelle is een internationale relatiecoach en wordt over het algemeen gezien als dé topcoach in Nederland om koppels weer bij elkaar te brengen!

michellevdberghe

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *